Diagram i Excel

Hej!

Vad roligt att du vill ladda ned min Cheat Sheet om diagram i Excel!

Här är länken för att läsa om olika sorters diagram och när man ska använda vilket:
Cheat sheet 2 - diagram i Excel (726 downloads)

Här är länken för en steg-för-steg instruktion för att göra kaffegrafen jag visade i torsdagstipet:
Torsdagstips 15 - Steg för steg instruktioner för kaffegrafen (531 downloads)

Anledningen till att jag har en liten räknare som ser hur många som laddat hem PDFerna är att jag är själv väldigt intresserad av att se hur stort intresse det finns för PDFer med tips om Excel. Jag har fått ett sådant fantastiskt fint gensvar på de torsdagstips jag lägger upp på LinkedIn, men videoformatet är kanske lättare att ta till sig?

Hur som helst tackar jag dig för visat intresse för de här PDFerna, är det tillräckligt många som är intresserade, kommer jag fortsätta med detta!