Datum och klockslag i Excel

Hej!

Vad roligt att du vill ladda ned min Cheat Sheet om datum och klockslag i Excel!

Här är länken:

Cheat Sheet 4 - Datum och klockslag i Excel (473 downloads)

 

För fler PDFer som den här, besök sidan “filer att ladda hem“, där hittar du tips och filer från tidigare Torsdagstips.

Anledningen till att jag har en liten räknare som ser hur många som laddat hem PDFerna är att jag är själv väldigt intresserad av att se hur stort intresse det finns för PDFer med tips om Excel. Jag har fått ett sådant fantastiskt fint gensvar på de torsdagstips jag lägger upp på LinkedIn, men videoformatet är kanske lättare att ta till sig?

Hur som helst tackar jag dig för visat intresse för de här PDFerna, är det tillräckligt många som är intresserade, kommer jag fortsätta med detta!