Stockholm, Sverige
070-409 08 82
David.Stavegard@analysbloggen.se

Flash fill och att få Excel att fylla i alla värden mellan två celler

En webbplats om Excel och analys av data

Flash fill och att få Excel att fylla i alla värden mellan två celler

I veckans torsdagstips visar jag funktionen Flash fill, och hur smart den är. Jag går också igenom hur man kan få Excel att själv fylla i alla siffror mellan två värden. Titta på filmen så ser du vad jag menar!

3 Responses

 1. Johnny Slätt skriver:

  Grattis,

  Förklaringen tror jag är enkel till din succé.

  1. Längden på presentationerna
  2. Innehåller
  3. Hastigheten

  Alltid lika kul att titta!

  • David Stavegård skriver:

   Åh, tack för att du säger så, vad glad jag blir! Ja, jag jobbar ju hårt på att hålla filmerna korta, så att man hinner med att titta på dem även om man inte har så mycket tid på sig (plus att jag inte själv står ut med videoklipp på internet som är jättelånga och inte innehåller så mycket bra ”content”)!

 2. Peter skriver:

  Hur gör man åt andra hållet? Dvs en kolumn med namn samt en med efternamn och skapa mailadresser ex namn.efternamn@sverige.com?…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *