Får jag hälsa på hos er?

Det händer att jag håller inspirationsföreläsningar om Excel för bolag och som en del av kurser och utbildningar. Innehållet liknar mina torsdagstips, med den stora skillnaden att jag skräddarsyr föreläsningarna till kundens önskemål.
Det kan gälla att tvätta data, då jag kan visa hur man kan städa massor av data snabbt. Eller så kan det handla om hur man räknar ut nyckeltal för kundens bransch, eller hur man ska presentera sina resultat för ledningsgrupper. Allt efter vad gruppen behöver bli bättre på. En uppskattad del är att vi tillsammans går igenom och fyller i exempel-Excelark, och då finns de färdig-ifyllda Excelarken tillgängliga att ladda hem efter föreläsningen är klar. Till exempel kan de då innehålla de nyckeltal vi räknade på, som då blir ett bra exempel att utgå från när deltagarna ska omsätta kursens innehåll praktiskt i vardagen.

Upplägg och fokus varierar, och jag utgår så klart alltid från vad uppdragsgivaren sagt att gruppen behöver. Oftast handlar det om 1-2 timmar men tiden beroende på omfång och om det ingår egna övningsuppgifter.

Kontakta mig för mer information!
David Stavegård på LinkedIn
Telefon: 070-409 08 82

________________________________________________________________________________

Så här skrev Erik Cedergren (CEO på RecPro) på LinkedIn efter en föreläsning jag hållit för RecPro: