David Stavegård

12 Comments

 1. Tack

 2. Hej David,
  Generellt -Tack för bra tips, verktyg etc!
  När det gäller “Årshjulet”: jag lyckas inte ändra tårtbitarnas strlk genom att ändra värdet i stödtabellen. T ex i januari så har du lagt in en aktivitet “Planering av året” som du sedan i stödtabellen under “värde” angivit värdet 3. Om jag nu ändrar 3-an till en 2:a så förändras inte tårtbitens strlk. Vad gör jag för fel /hur skulle jag göra för att ändra tårtbitens strlk?
  //Andreas

  1. Jag har samma fråga som ovan! Stort tack för filen.

   1. Hej! Du får ladda hem en ny version av filen, det hade smugit sig in ett litet fel i filen när jag slog ihop den jag gjorde på filmen och fliken med exempel-hjulet. Den nya versionen av filen gör rätt.
    Tack för att du berättade så jag kunde rätta till problemet!

  2. Hej! Du får ladda hem en ny version av filen, det hade smugit sig in ett litet fel i filen när jag slog ihop den jag gjorde på filmen och fliken med exempel-hjulet. Den nya versionen av filen gör rätt.
   Tack för att du berättade så jag kunde rätta till problemet!

 3. Ja

 4. David. Hur ändrar jag färgerna på tårtbitarna? Har gjort en egen yttre ring (i format 3) som jag vill tona i samma färg som övriga två men hittar ingenstans där man kan ge dem en gradvis transparens… Hjääääälp…

  1. Hej! Du måste gå in på varje tårtbit och sätta färgen manuellt, med helt vanliga “fill color”.

 5. Stort tack för dunderbra fil!
  Detta kommer underlätta mitt arbete 😀

  1. Vad glad jag blir! =)https://analysbloggen.se/wp-admin/edit-comments.php?p=438#comments-form

 6. Hej,
  Tack för att du delar med dig. Jag har fått användning av ditt årshjul men har problem med att texten i diagrammet ändrar storlek i förhållande till cirkeldiagrammet när jag öppnar det i olika datorer samt när jag ska skriva ut. Tips?

  1. Hej! Där har jag tyvärr inget lätt svar, Excel är lite lurigt vad gäller font-storlekar i diagram över lag, och mitt årshjul är ju “bara” vanliga diagram…

Send a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *